mandag den 19. juli 2010

sommer giveaway...


Trænger vi ikke til en sommer giveaway ?? Jo, det tror jeg da bestemt vi gør...Så nu kan du vinde et start-kit til at lave gave-tags...Der medfølger bogstaver, 2 pakker cernit og knyttetråd der passer til...

Reglerne er, at du får et lod, hvis du laver en kommentar og så får du yderligere et lod, hvis du kan hjælpe mig med at finde på en fantastisk gave til stålanden i anledning af hans fødselsdag....

Jeg håber at i kreatøser kan finde på noget godt, for jeg har været igennem alt det traditionelle og en lille krølle er altså, at gaven ikke kan koste en bunke penge, for det gjorde vores fest....Så ja, hjælp mig endelig, for jeg er temmelig blank, og så sender jeg en gave til en af jer derude...

29 kommentarer:

 1. Ihh, det vil jeg da gerne vinde! Ideen er skøn, og det er dejligt nemt i cernit fremfor ler. Super ide!
  Hmm, det er ikke nemt med gaven... Men jeg kan jo se øverst oppe, at du er glad for Susan Liebes design. Gennem Farm Mountain Coffee kan du bestille et speciallavet skilt hos hende. Vi går og venter i spænding på vores navneskilt til hoveddøren! Måske det ikke lige er et navneskilt til hele familien, han mangler, men måske et skilt til et eller andet sjovt?
  Mvh. Ida

  SvarSlet
 2. Wow, sikke en fin giveaway. Den vil jeg rigtig gerne deltage i. Mht. Gave, kunne du så ikke lave et lille "kuponhæfte" med forskellige ting, f.eks. En cafetur, tur i biffen, rygmassage, slåning af græs osv. Så kan han komme med en kupon, når han gerne vil indløse den ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har vist stor interesse for de navneskilte, så jeg vil rigtig gerne vinde det start-kit:)
  Hm...mht. gave tænker jeg også i "kuponhæfter". Det er for det første ikke særlig kostbart at lave og for det andet er det ting som enten er "gratis" eller kan indløses hen af vejen, så du spreder udgifterne lidt:)

  SvarSlet
 4. Uhhh, jeg ville da også gerne vinde det kit. En gaveide der ikke koster det store, det kunne være en lille pyntet æske hvori der ligger små seddler med ord eller sætninger der beskriver ham eller hvad han betyder for dig.

  SvarSlet
 5. Sikke en fin blog du har, og skøn give away. Jeg tænker at du måske kan lave et fint diplom, hvor du skriver noget om, hvorfor du syntes lige præcis han er så fantastisk :-)

  SvarSlet
 6. Jeg vil rigtig gerne vinde den give away - har aldrig arbejdet med materialet før, så det kunne være skægt.
  Den bedste gave min mand nogensinde har fået, var en fotobog("min far")jeg havde lavet en meget personlig fotobog med en masse far/børn - billeder med søde kommentarer. Det var vist gennem Fona og den kostede et par hundrede. den bog bliver læst igen og igen.

  SvarSlet
 7. Ihh,jeg kunne godt tænke mig at vinde-det er lige mig!!
  Mht. gaveidé skal du da næsten lave et billede,collage eller lignende hvor bla. stålanden er en del af motivet. Ellers kan man jo også bestille hans ynglingscitat,som wallsticker eller selv male det på et lærred...

  SvarSlet
 8. De er superfede dine gavetags, så jeg håber (selvfølgelig) på at vinde, så jeg kan prøve at lave nogle selv :-)

  Ang. gave, hvorfor er det altid så hulens svært at finde på gaver til de mænd? Hm... jeg tror jeg må nøjes med et lod ;-)

  SvarSlet
 9. Dejlige giveaway, den vil jeg mægtig gerne deltage i.

  Med hensyn til gave, så er det svært, men her plajer vi når vi er lidt ideforladte at være kreative. F.eks. er min mor lige blevet 70 og hun havde på et tidspunkt talt om at hun gerne ville have en ny havelåge (hendes ønsker var i forvejen meget få) så selvfølgelig skulle hun lave en havelåge og jeg fabrikerede en i miniformat som også fungerede som kort og derved fik hun et "gavekort" til en spritny havelåge.

  Min mand og jeg giver sjældent hinanden vilde fødselsdagsgaver, vi er mere til oplevelser og en dejlig tur ud i det grønne med madkurven og måske en lille overraskelse er altid dejligt. Det skal selvfølgelig være uden børn så man får lidt kæreste tid :-)

  SvarSlet
 10. Dejlig give away, den vil jeg gerne vinde.
  Mon ikke manden vil blive glad for nogle forskellige øl? Det behøver ikke blive så dyrt, de fleste supermarkeder har tit mange forskellige til rimelige priser.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 11. Jeg vil sørme også gerne vinde dén give away....jeg tænker også i en fotobog hvis gaven skal være "håndgribelig"...ellers kunne du sørge for at få børnene passet, arragere en bif tur med efterfølgende lækker midnight anretning når I kom hjem, en sommer picnic på stranden bare jer to eller noget helt tredje...
  Min mail adresse er kim0704@webspeed.dk (hvis jeg nu skulle være så heldig at vinde:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 12. Åh, hvor en dejlig giveaway. Jeg kan godt lide, at det er noget man selv kan gå i gang med:)
  Et forslag til en gave til din mand; et broderi med en kærlighedserklæring; se her:
  http://thepukproject.blogspot.com/2009/11/another-birthday-in-family.html
  Så to lodder til mig - håber jeg vinder.
  KH Puk

  SvarSlet
 13. Jeg vil også gerne være med i den fine give-away. Jeg har nemlig ledt med lys og lygte efter tryk-bogstaverne, siden du for nylig lavede indlægget med opskriften på de fine gift-tags ;)
  Jeg foreslår et gavekort til biffen eller et gavekort på kropophold, oplevelsestur eller én af de mange andre muligheder. Disse gavekort fås blandt andet hos boghandlere - i forskellige prisklasser :)

  SvarSlet
 14. Jeg vil også gerne vinde start kittet, skal nemlig snart have barnedåb, så det vil være perfekt til bordkort:-) Ang. gave ideér er noget til maven alttid et hit- f.eks. en kurv med gode spiselige ting i f.eks. gode øl, oste, chips osv. eller et gavekort til et hjemmelavet lækker middag.
  Krydser fingre.
  Kh. Pia (pian75@hotmail.com)

  SvarSlet
 15. Sikke en god give-away, den vil jeg gerne vinde!
  Som mange af de andre forslag syns jeg også at en oplevelse er en god gave! Måske en god kæreste-aften med masser af hygge.
  Jeg har selv lige købt gave til min mand, han får simpelthen en cykelhjelm! Men det bliver din mand måske ikke så glad for:)

  SvarSlet
 16. Det er en virkelig fin give away, dén vil jeg gerne være med på. Ja gaver til de mænd er altså forfærdeligt svært... min er glad for bløde ting, så jeg har bl.a. givet ham et tæppe, en hovedpude og fine lammeskindsfutter, men det er muligvis lidt atypisk :-) Ellers er et gavekort til en middag ude, en biograftur eller måske en god flaske rødvin.

  SvarSlet
 17. Må jeg dog ikke være med her?...vil mægtig gerne vinde dette sæt. Og tak for kigget på dine fine blog!

  Hilsner fra
  Sanne
  sanap200003@yahoo.dk

  Ps: Gaven til manden der har alt - et smæk i måsen, en kold øl og en kærlighedserklæring!

  SvarSlet
 18. Jeg vil gerne vinde og endda så gerne at jeg gerne giver et gaveråd også. Jeg stemmer for at du giver ham et antal billetter (der passer til økonomien) til favoritfodboldholdets hjemmekampe i den kommende sæson (er det noget med at det er RFC?)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 19. Jeg vil da gerne være med.
  Ved ikke om ideen berettiger til 2 lodder....
  Men: hos os vilde et par gode vel-lagrede blåskimmeloste gøre lykke.....
  Men alt i alt. Hvad interesserer han sig for? hvad gør ham glad? Det hjælper nogen gange at tænke på det og så bare gøre noget han ikke forventer.

  Karen

  SvarSlet
 20. Super give-away kunne godt tænke mig at prøve at lave de fine bordkort, og navneskilte som dig! Husbonden er snart færdig med hans uddannelse og jeg skal lave en surprise fest!
  Ångående gave til stålanden (genialt navn) Så kunne en overnatning på et kursted, kro være en dejlige surprise for jer begge, gælder jo om at holde kærligheden i live :)
  Eller som andre har forslået et kuponhæfte af en slags??
  Glæder mig til at høre hvad gaven bliver!
  Forsat god ferie
  KH Heidi

  SvarSlet
 21. Uh... kunne da godt tænke mig at deltage...

  Altså syns jo allerede der er kommet en masse gode idéer... Herhjemme er vi ikke til en masse gaver, men giver som nogen af ovenstående hinanden "oplevelser" i stedet. Dvs. en tur i biografen, en tur i Blockbuster, hvor han bestemmer filmen eller en tur ud og spise.

  SvarSlet
 22. deltager meget gerne :)

  Mht til gaven... hmm hvad kan jeg hitte på af nyt... må dog sige som Bianca, at herhjemme er det også oplevelserne der står højest på ønskesedlen, så lav noget sammen med ham :)
  Biftur, gåtur et sted i ikke har været før eller længe osv.

  KH Micha

  SvarSlet
 23. Jeg vil gerne være med i din give-away! Det er jo nogle rigtig fine skilte du har lavet!!
  Jeg synes helt klart stålanden skal have noget weber-udstyr.. det er pokémon-kort for mænd :)

  SvarSlet
 24. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 25. Sikke en sød giveaway - jeg er med :)

  Mht gaven så lavede jeg en rejsekuffert med minder udenpå til min mand som en del af min bryllupstale til ham - men den kan jo også bruges til en fødselsdag :)

  Du printer/kopier en masse billeder fra jeres fotoalbum. Dem klipper du så ud på kryds og tværs og med limlak sætter du dem alle på på en billig kuffert fra søstrene grenes. Til sidst kan du sætte et lille manillamærke på med en sød tekst (min var: Rejs med mig til verdens ende).

  Smil fra Mia
  (ps. skriv til mig hvis du vil se et billede).


  PS - kig endelig forbi min giveaway også :)

  SvarSlet
 26. Jeg er gerne med, med min kommentar og et enkelt lod :)

  For mig en helt n blog at besøge, - men hvor er her hygsomt...

  KH Tante T

  SvarSlet
 27. Jeg vil da rigtig gerne deltage! Kunne være spændende at prøve at arbejde med cernit :)

  SvarSlet
 28. Jeg vil gerne deltage:-)
  Der er jo allerede kommet rigtig mange gode ideer, man kan også lave en bog med minder om jer, gerne med billeder og citater.

  SvarSlet
 29. Hej søde Janet!

  Så længe siden, jeg har været herinde forbi. Jeg er da helt vild for at vinde det fine kit, så to lodder må jeg forsøge mig med... Ergo: her får du mit bud på en gave til gemalen:

  1 kurv med en masse forskellig forkælelsesting til ham: fx. fodboldmagasin, evt. abonnement på et magasin, og/eller måske fodbold biografi af en slags, et andersandblad eller jumbobog, hvis din ståland er til den slags, gavekort til fodmassage, gavekort til livret, biografbilletter til en rigtig mande-film, lidt af hans yndlingsslik, et par gode specialøl, gavekort på en friweekend, hvor du sørger for alt derhjemme, og han bare skal slappe helt af... etc. i den dur.

  KH Helle

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...