søndag den 18. juli 2010

Lampefeber....I forbindelse med vores fest, havde vi ønsket os gavekort til nye lamper...Og nu er de i hus...Og uuhhh hvor jeg synes de pynter...Dem bliver jeg da ikke lige træt af at kigge på....OG når jeg en gang gør, ja så må vi jo sælge dem videre...

Vi havde snakket om, at købe Flowerpot i sort, da vi måske ville blive trætte af den gule. Men altså, det var jo den gule vi ønskede os, og som Heidi sagde til mig, så er det måske dumt, at købe en man ikke rigtig synes var den helt rigtige, bare for at man kunne beholde den lidt længere...Rigtig god pointe, og lige det vi trængte til at høre...Og sådan blev det, og jeg er i himlen....

5 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå du er. Det er nogle skønne lamper I har fået - og i de helt rigtige farver, hvis du spørger mig ;)
  Hvor er jeres spisebords-arrangement flot. Lækre stole, og så giver plakaterne i baggrunden lige det sidste :)

  SvarSlet
 2. Er der noget så fedt, som når man endelig får noget, som man længe har ønsket sig og man bare ved, at det er det helt, helt rigtige??
  Tillykke med dem og med festen også.

  SvarSlet
 3. Lækre stole og virkelig fed lampe i den gule farve! Jeg går også selv og drømmer om de helt rigtige spisebordsstole :)

  SvarSlet
 4. Suveræne lampevalg - lige i øjet Ü

  SvarSlet
 5. Tak alle sammen, og undskyld at jeg ikke har fået svaret jer - vi holder fri og nyder solen og sommeren....

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...