torsdag den 15. juli 2010

D.I.Y små gavedimser...


Efter et par opfordringer, kommer her en D.I.Y. over mine bordkort eller gavemærker eller hvad du må have lyst til at lave...De er lavet af cernit, som er helt utroligt nemt at arbejde med, bla. fordi det ikke udtørrer.. Bogstaverne er nogle der egentligt er lavet til scrap-booking, og jeg har fået mine af Heidi (Knæhøj karse) en dag hvor vi drak kaffe... Alle tingene er købt i hobby-butikker i Randers, så mon ikke de findes de fleste steder????

Cernitten rulles ud, og med kagestikkere laves et motiv (på præcis samme måde som jule-småkagerne...)

Med de små bogstaver trykker du din tekst...

De bages i 30 minutter ved 110 grader...

Og sådan er det færdige resultat, det kan næsten ikke være nemmere, at pynte en pakke til en pige på 10...Håber i kan finde ud af det ;O)

7 kommentarer:

 1. Mange tak for inspirationen. Det skal helt sikkert prøves af! :)

  SvarSlet
 2. de er bare skide søde, jeg har dog altid problemer med mit cernit, købte en gang en pakke med alle mulige farver, og fik da også lavet et par knapper og andet fint, men da jeg brændte dem blev den hvide cernit rødlig og andre farver blev også underlige, så det blev puttet i en kasse og gemt væk, synes det var trals efter alt det arbejde. ved du måske hvad der er gået galt? og hvor meget brænder du dine på?

  Kh Sara

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for inspiration!
  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Selv tak, ingen årsag ;O)

  Jeg har aldrig prøvet, at de skiftede farve eller på anden måde blev anderledes end forventet. Jeg bager dem i 30 min 110 grader og så bliver de rigtigt fine. Det er da rigtigt æv, når man har lagt et stort arbejde i det, og så bliver det ikke som forventet...Det er det værste....

  SvarSlet
 5. jeg må prøve det igen. cernitten skal vist frem i morgen ;) så må jeg vende tilbage med billeder hvis det bliver noget rod igen.
  tak for den gode ide, og endnu et projekt som stemplerne i gemmerne nu også kan bruges til.

  Kh sara

  SvarSlet
 6. Geniale små dimser, der er jo ingen grænser for at gå krea-amok med det her :) Tak for tippet.

  Kh sine

  SvarSlet
 7. Hej igen,

  Hvad lægges cernitten på i ovnen, bagepapir?

  Kh Louise

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...