torsdag den 10. februar 2011

Pust et træ...og en billedting til en Hausfrau...

Har du prøvet at puste et træ...Man kan male en baggrund med akvarel, som man lader tørre, før man lægger tusch på..Den sorte flydende tuschfarve lægges på i små klatter, og så puster man gennem et sugerør. Det giver denne effekt, som jeg på ingen måder kan skabe gennem maling med pensel..Man kan også lave langbenede monstre eller en mængde glade sole...Det er kun fantasien der sætter grænser og noget alle aldre kan få vinterferien til at gå med...Jeg har planer om, at mine spøgelsestræer skal i sort ramme og hænges på min "sorte ramme" væg...


Som i kan se, er Agnes også røget med på fiske-bølgen, og det kan da godt være, at i undrer jer over den halve liter surmælk der står ved siden af, men den er til dig Julia, for nu kan du nemlig vurdere hotellets størrelse...6 kommentarer:

 1. Puste-teknikken kan jeg godt huske fra porcelænsmaling på "fritten". Det giver et helt specielt fint udtryk. Bliver mere levende end med penselstrøg.

  SvarSlet
 2. Fed fed teknik!!
  Må jeg spørge hvilken sort flydende tusch du bruger? Og hvad dit underlag? Tror da det skal prøves af i ferien:)
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Det er altså utroligt med de træer. De er jo levende og vellignende. Super flot.

  Glædelig torsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Årh ja...tak for reminderen...det gjorde vi da i billedkunst i folkeskolen. Har faktisk også prøvet det med nogen elever engang. Tænk at jeg har glemt alt om det igen.

  SvarSlet
 5. Yay, tak for billedet med sur mælk ;) Det er bare så fint, det akvarie. Bruger i bare ilt-tabletter, for der kan vel ikke være pumpe i?

  Pusteteknikken har jeg også brugt i mit arbejde med børn. Man kan sagtens fortynde maling med vand, og puste det ud. Det giver en flot akvarel-agtig effekt.

  SvarSlet
 6. Øv havde skrevet en lang kommentar til jer alle men så er den væk, så nu må den vente til jeg kommer hjem fra Kbh, dog kan jeg da lige sige til Julia at jeg bare skifter en kop vand dagligt, så du må ud og købe en lille blob til Otto...

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...