søndag den 10. oktober 2010

ny vogn...


Jeg har fået ny vogn, synes jeg trængte ;O) Jokke har været så venlig at sponsorere...Og hvorfor ikk´??
Vi er ved at lave planer for julemarkedet i forsamlingshuset. Bare det bliver lige så godt som sidste år, for guderne skal vide, at vores lokalsamfund trænger til alt den opmuntring vi kan få...Vores skole er nemlig i fare, og jeg kan med min fornuft godt se, at der måske godt kunne være flere i klassen..Men uden skole lukker vores lokalsamfund da helt...Og de forbandede politikkere der var til valgmøde før valget, lovede alle, at hvis vi stemte på dem, så var vi fredet..
Jeg ved ikke om politikkere er født med en særlig selektiv hukommelse, men de lovede udvikling og byfornyelse, ALLE lovede det, og nu er det sådan, at skolen er i fare, bussen nedlægges delvist (så vores børn får endnu sværer ved at komme til andre skoler) og der opsættes 6 kæmpe vindmøller i vores baghaver.....
Jeg ved ikke hvordan politikkere er sat sammen i øverste etage, men hvis det er udvikling, ja så må i da kalde mig Mads....Og måske skal jeg se muligheder frem for alt, men jeg føler mig så ramt på alt hvad jeg tror på... På min sikre overbevisning om, at det jeg har valgt til ved at bo på landet, lige så stille smuldrer for øjnene af os, alt det jeg elsker... Vi valgte bevidst at bo på landet, for trygheden for vores børn, alle kender alle og alle hjælper alle...De ting vi har valgt fra, rykker nærmere...Men vi kan jo ikke allesammen bo i byen, vi er da vel også nød til at se mulighederne andre steder???
Men vi kan jo kompensere lidt med at mødes til et julemarked hvor også byens juletræ skal tændes...Så kan vi mødes om alt det kendte og trygge og hyggelige...Og vi glæder os..Og jeg har lidt travlt, for hvad mon jeg skal sælge???

2 kommentarer:

 1. Hvad du skal saelge? Det er jeg ikke bekymret for. Du finder paa noget, det ved jeg.
  Politikkere og lokalsamfund. Anede ikke at det gik paa samme maade derhjemme som her, politikkerjerner er vel skruet ens sammen overalt. Min erfaring siger mig at man ikke skal tro paa en politiker lige for et valg. Da er der jo kun guld og groenne skove. Og desuden saa kaemper de kun for deres gode plads og ikke for vaelgerne. Man kan godt laese at de har skuffet mig ikk???? Men op med humoeret Janet, og bliv ved med at holde ved dine overbevisninger.

  SvarSlet
 2. Lin: Tak for de opmuntrene og anerkendende ord. Ja - politikkerne er ikke hvad de har været, det er da helt slemt.... Der er bare så meget "ude af øje - ude af sind*"...
  Det er nu altid rart at der er andre i samme båd, selv om det er på sørgelige præmisser...

  Jeg har nok en lille ide om, hvad julemarkedet skal bringe, men en helt fast salgsliste er jeg langt fra...

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...