mandag den 9. august 2010

Hedder det dét?Jeg har fået en ny work-station...Med et nyt mood-board... Jow-jow jeg er ved at komme ind i den globale-talk-trend..Men nogle gange skinner det altså bare SÅ meget igennem, at jeg er en gammel bonderøv..

Som dengang Heidi og jeg havde snydt os til billetter til et af årets formlandmesser (hvis man altså kan snyde sig ind dér)..Jeg havde så travlt så travlt med at fortælle alle dem der spurgte hvor vi kom fra, at jeg var dekoratør...jow-jow altså freelance (den havde jeg da fanget)...Den søde Susan Liebe spurgte mig, om jeg så ikke ville have noget materiale med hjem og jeg kunne bare ringe, så ville du sende alt det til mig skulle bruge....Jeg følte virkelig, at nu var jeg inde i varmen, nu blev jeg da vist noget ved musikken og jeg flashede glad min freelance-dekoratør tittel flere og flere steder...Da jeg efter gud ved hvilken gang, havde sagt at jeg var freelance-dekoratør, sagde Heidi lige så stille og meget meget pænt:" altså jeg tror altså ikke det hedder dekoratør længere, det hedder vist stylist..."

ÅÅåågg jeg håbløst dumme dumme dumme wana-bee...Det er alt jeg bliver - en tumpet bonderøvs wannabee....

8 kommentarer:

 1. Det er en sjov historie, men at dømme ud fra bloggen er betegnelsen bonderøv og wannabe altså ikke berettiget :o)
  Dit arbejdshjørne (det kalder jeg det altså!) ser super hyggeligt ud, og det er smart at bruge Ikea poseholderne til alt papiret.
  /Ida

  SvarSlet
 2. Tak Ida, du er da en sand ven i nøden :O*

  SvarSlet
 3. LÆkkert 'bonderøvs' kreaplads du har der - er selv bonderøv - men din plads langt mere trendy end min Ü

  SvarSlet
 4. HAHAHA... Ja der kan man bare se, så må jeg også være bonderøv, for jeg vidste heller ikke, at det ikke længere hedder dekoratør.
  Lækker arbejdsplads du har fået lavet, hvem der dog bare havde plads til det!

  SvarSlet
 5. Maa jeg vaere med i bonderoevsklubben?????? For jeg er da totalt yt. Hos mig hedder det arbejdshjoerne fordi bordet staar i et hjoerne hihi. Saa jeg siger " kald en spade en spade" og ikke alt det nye som alligevel skifter fra en by til den anden. Dit "arbejdshjoerne" ser ioevrigt rigtigt hyggeligt ud.

  SvarSlet
 6. Hej Janet.

  Hi hi hi og hi hi hi igen :o) Din super seje dekoratør :o) Det kan være vi skal lave en Blog-bonderøvsklub, for det er vidst også der jeg passer bedst ind ;o)
  Skønt hjørnet du har lavet :o) Det er fedt at have et sted man kan lade projekterne ligge og flyde, gribe dem igen, der hvor man lige er nået til. Mit krearum hedder "Saloonen" det kræver vidst en forklaring, men den må du få en anden dag ;o) Forsat dejlig dag til dig, din lille bonderøv ;o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 7. Ha ha.. Sjov historie :) Og et skønt hjørne, du har lavet dig der. Det må kunne sætte en masse kreative tanker igang! Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 8. Altså Hallo nu må I lige høre på hende den stille

  Før det første: så er det en super fed arbejdsplads!

  For det andet: så er der skam ikke noget i vejen med at kalde sig dekoratør, egentlig er dekoratør og stylist vel to forskellige ting, på formland synes jeg bare de store armbevægelser passede bedre til en stylist ;-)
  Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...