mandag den 10. maj 2010

Garden-art...
Det giver ikke mening, at lave street-art, i en meget lille landsby, hvor alle ved, at det kun kan være mig der har lavet det. Jeg er vidst den eneste, der kan finde på at sætte farver op i alt og alle i byen kender mine hæklerier, fra diverse markeder.. Ellen vil overhovedet ikke høre tale om, at jeg gør noget som helst, for hun synes det er pinligt. Jeg er den pinlige mor-type...Hende der, der spørger drengene fra 6. om vi ikke snart skal ud og danse, og som spørger de små trunter om de da ikke snart tror, at de finder manden i deres liv...(Jeg ved godt, at jeg kun slipper afsted med det, fordi jeg også altid er der, når det er rigtig træls og ingen forstår dem...)

Istedet har jeg lavet lidt garden-art..Den lille hvide bænk, er blevet pimpet, med skrigende pink murersnor ( som iøvrigt er ret hårdt, at hækle med), og selvfølgelig lidt blomster...Jeg får helt lyst til garden-art overalt. På tørrestativet, rundt om træerne, små blomster på bøgehækken....Men stålanden siger, at dette må gøre det...Han gider ikke se på mere murersnor, og kan overhovedet ikke se ideen i, at plastre alt til med pink, gul og andet...Så måske er der en ide i, at kravle ud i nattens mulm og mørke, og hækle rundt om tørrestativet....For så vil min familie ryste på hovedet....

1 kommentar:

  1. Hej Janet.
    Ih hvor jeg elsker din garden art :o) Jeg synes helt sikkert du skal liste ud og lave garden art alle de steder du har set mulighed for at pimpe op :o) Jeg synes også det er helt vildt sjovt :o) For tiden går det ud over min nye konecykel, men men der skal komme mere mere mere, alle steder skal der :o)
    Glæder mig til at se dit næste hækle art.
    Kh Anette

    SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...