torsdag den 8. april 2010

Man ved man er mor når.....Man ved, at man er mor....når man står kl.21.45 torsdag aften og bager burgerboller fordi jeg har lovet børnene, at fredag er snoller-dag, og vi skal have burgere...Men jeg kan ikke, overhovedet, se fidusen i de usle boller med sesam som dagligvarerbutikkerne lokker med....Der er ingen fibre eller andet godt i, og når man har slået en prut, er man sulten igen...Nej, må vi bede om spelt og rugkern
er og mineraler fra brændenælder...

Så ved man, at man er mor...

5 kommentarer:

 1. He he, lige præcis Janet! I forgårs bagte jeg rugbrød til 22.30, fordi hverken mand eller børn gad sætte tænderne i det usle købte... ;)

  SvarSlet
 2. Altså vi er helt enige om at butikkernes hvide burgerboller, fulde af supper og hvidt mel, er usle, men hvornår blev deres rugbrød det også?
  Det forstår jeg ikke?

  SvarSlet
 3. PS. Læg gerne opskrift på burgerboller ud. Den lyder spændende med de der brændenælder i :-)

  SvarSlet
 4. Arj, skrev jeg virkelig supper? Hmm, der skulle selvfølgelig stå SUKKER, og nu skal jeg nok stoppe med at spamme dit kommentarfelt :-)

  SvarSlet
 5. Anne Lotte: Ja, sukker og hvidt brød gør ikke meget for energien, og jeg er glad for at møde artsfæller der deler min holdning...Når jeg bager brød kommer jeg altid 3 tsk. brændenælder der er tørret og knust i, for der er rigtig mange gode mineraler i...Jeg tror ikke der er noget i vejen med købe-rugbrød, men nogle gange kommer man til at give sin familie nogle vaner der gør, at man er nød til at fortsætte med at bage, også kl.22.30 ;O)

  Helle: Ja, igen, vi kommer nok til at give dem nogle vaner, men vi gør det jon gerne, for vi er jo super-moms;O)

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...