mandag den 1. marts 2010

Karen er kommet...


Jeg har her i weekenden oplevet det mest fantastiske...Jeg var på dukkesyningskursus hos Lisbeth. Og det var fantastisk. Vi var 5 meget forskellige damer der deltog, men alligevel var det bare så sjovt og hyggeligt. Vi var ret larmende om lørdagen, hvor vi pjattede og grinede og hyggede..

Søndag var vi noget mere arbejdsomme, for vi måtte jo have et lille barn med hjem. Og det fik jeg. En lille Karen blev det. Hun har tykt krøllet hår, brune øjne og en lille fin mund.


Jeg har fået rigtig meget lyst til at lave flere små væsner. Jeg skal forsøge at lave en til min lille niece som snart fylder 1 år...
Og Lisbeth har også givet mig lyst til at lave flere ting til mine børn og nevøer og niecer..For den følelse det giver, at have lavet noget selv, er så speciel og fylder mig med en anden følelse, end ting jeg har købt...

Og den måde Agnes modtog den lille Karen, kan bare ikke beskrives. Hun er blevet krammet og kysset og da vi kom hejm sent i går aftes, blev hun puttet i vuggen der stod og ventede...Så nu har vi 2 små børn, Ingrid og Karen...


Og ved i hvad??? Det kan KUN anbefales..Jeg er helt fyldt med energi og humør og lyst til mere...Tak til Lisbeth, for at være inspirerende, sød og forstående...Og tak til de andre piger, for sjove og hyggelige snakke og en masse pjat... Det har været godt at få udvidet sine horisonter (fx. at sjællændere betaler 42kr. for et franskbrød og at toget ikke bare kører rundt i jylland, men til gengæld har alle mine børn kørt en traktor ;O))

Tak..

6 kommentarer:

 1. he, he..det giver en godt perspektiv - jyder/Sjællændere...Sikke go' du har været til det dukkemageri. Jeg blev så forelsket da jeg fandt en blog med en meget dygtig og produktiv dukke-steiner-mager..de er bare bedårene! Glæder mig til at følge din dukkefamile :-)

  SvarSlet
 2. Er en liiiiille smule misundelig. Ville så gerne at jeg også kunne komme på dukkekursus. Måske en anden gang! :)
  Fine dukker du har lavet, forstår din begejstring! :)

  SvarSlet
 3. Nøøøøj hvor er de søde, bare det var mig der havde været afsted.
  Det lyder jo til at i har haft det helt fantastisk.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 4. Hej Janet,

  Jeg er lidt bagefter rundt omkring i blogland for tiden - også her hos dig, hvor jeg ellers plejer at være med... Sikke en smuk og unik Karen, du har fået kreeret. Jeg er drøn misundelig, selvom det er en grim ting. Jeg vil også lære at sy dukker som Lisbeths og Wenches!

  Og ØV ØV ØV, at jeg ikke vandt din give away... Du skulle vel ikke have lyst til at bytte nogle påskeæg med mig for et eller andet... Jeg drømmer om et af hver farve, men mindre kan naturligvis også gøre det ;)

  Smid mig meget gerne en mail, hvis du er interesseret... enfuglihaanden@gmail.com

  Og fedt indlæg om fintness salatspisende damer lidt nede by the way!

  KH Helle

  SvarSlet
 5. Jeg siger tak for dit gode selvskab til et pragtfuldt dukkekursus.
  Hvor er det et skønt navn til dukkebarnet - KAREN :-).
  Jeg selv mååå bare snart i gang med dukkebarn no 2 - denne gang skal det bare være en Ellen.
  Jeg håber meget vi kan mødes igen til et "udvidet" dukkekursus.
  De varmeste forårshilsner til dig
  Stina

  SvarSlet
 6. Hun er godt nok bedårende, din lille dukke Karen..eller det vil sige, den er jo ikke så lille endda iflg. billede med din datter:-)
  De er da super cute sammen de 2.
  Ulla

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...