torsdag den 25. februar 2010


Åhh som jeg dog trænger til forår..Så nu kom der lidt på et gammelt skuffemøbel..Grebende var nogle slidte gamle porcelænsdimser, af den grimme slags. Så noget måtte der gøres - og murersnor kan man bare ikke få for meget af...

Jeg har en plan om at hækle nogle mellemlægsservietter af murersnor. Vi skal have KÆMPE fest til sommer, og hvor ville det være sejt med pinke mellemlægsservietter...Men så skal jeg hækle en 60 stykker, så det bliver måske ikke. Men nu ved i, at mine intentioner var der..

7 kommentarer:

 1. Det er da godt nok en god ide med det greb! Glæder mig til at se mellemlægsservietterne - alle 60 ;)
  Og tak for tapettet! Det stod foran min dør i dag, og det er SÅ fint! Tak:)
  Kh. Anne

  SvarSlet
 2. Hej Anne.

  Selv tak, det var godt at du blev glad og jeg har sendt en pakke mere med resten, håber at du bliver lige så glad for det..

  Kh. Janet

  SvarSlet
 3. Av, det er nogle søde greb (:

  God idé

  - Anne

  SvarSlet
 4. Fed ide, og lige hvad jeg manglede til de kommoder (se blog), jeg netop har fixet op! Tak for ideen og fortæl lige hvad murersnor er?

  SvarSlet
 5. Ihh, de er fine de greb..super god idé! Har både perler og murersnor i huset, så ved hvad jeg nu kan give mig til på den sidste dag af vinterferien..

  SvarSlet
 6. Det er tanken, der tæller -er det ikke :-)
  Drønskønne og meget opfindsomme greb!

  SvarSlet
 7. Hej Alle.

  Hvor er det dejligt med alle de kommentarer..Murersnor er noget man køber i xl eller Silvan eller lignende...Det har så smukke pang-farver for at murersvenden kan se hvor han skal mure. Jeg elsker det, som i kan se, som så meget andet...
  Tak fordi i kigger med...

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...