fredag den 1. januar 2010

Godt nytår...


Selv om jeg ikke er så højtideligt anlagt, så kan jeg mærke, at nytåret gør noget ved mig..For hvad bringer det nye år???? Bliver det år fyldt med glæde eller bliver det et ujævnt år, med små knolde der støder mod vores hjul???

Hvad kan vi forvente og hvor mange timer skal bruges på venner, familie, job, skole, hest og alle de andre hverdagsglæder der fylder vores liv. Lærer vi mon, at det er de små ting der virkelig tæller, og ikke om dugen passer til lysestagerne og de matchene servietter, når mennesker kommer forbi vores vej?? Mon vi virkelig får øje på betydnigen af hverdagens glæder som er det der binder vores familie sammen eller vil vi stadig have en tendens til at gå op i, hvad naboen mon tænker når hun kører forbi, og ser, at havestolen ikke matcher højbedets lavendelhæk???

Lige nu ved jeg det ikke, men det er mine håb for året der kommer. At jeg lærer, at være mere tilbagelænet, at tage dagen som den kommer, at slippe lidt af mit utrolige behov for struktur og faste rammer og bare prøve at kaste mig ud i livet, uden først at have indregnet de store fælder som tid, struktur og systemer af en sikker del af. Måske.... Måske ligger lykken ikke i porcelæn fra Liebe, tøj fra Rabens og sko fra duckfeet, måske kan jeg nøjes med mindre??? Måske er det bare ting som jeg ved, at de fleste kvinder tydeligt ser, men det der får folk til at komme i vores hus er vel ikke tingene, men de mennesker, der bor her.. Jeg lover intet, for jeg ELSKER smukke ting, men jeg vil prøve, så har jeg vel ikke lovet for meget...

Godt nytår til jer alle...

Kærligst Janet

1 kommentar:

  1. Altså.... Du vil aldrig komme til ikke at købe mærketøj til dine børn, og det er ikke på grund af mærket, men fordi du ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLSKER det :O) Det gælder for den sags skyld også ting til dig selv ;O) Og hvad skulle der nu også være galt med det. For ved at med dig er det ikke fordi du vil vise, at JEG har i hvert fald råd til at købe alt det dyre. Du er ikke typen der siger: Se hvad jeg har købt for mærkets skyld. Nej, det er købt fordi det er røvlækkert :O)
    Struktur...... Er det ikke bedre at være impulsiv. Elsker selv struktur, og lever efter klokken. Ville ønske jeg kunne være mere afslappet... ligesom dig, og bare tage tingene som de kommer.

    Så vær glad for den du er, for det er jeg ;O

    SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...