søndag den 22. november 2009

Loppemandens søndag.Der bor en loppemand tæt på os. Han er så sød og rar og så har han de BEDSTE lopperier. Han har dem fordi han selv elsker dem, men som han selv siger, så er han nød til at rydde op en gang imellem, og så holder han loppemarked. Jeg kunne bruge en formue hos ham og hans søde kone. Der er massere at falde i staver over. Bøtter, dåser, stel, møbler, dukkehuse og alle mulige andre ting. Massere af ting.

Han siger, at han køber de ting fordi han ikke kan lade være...Gad vide, hvor man finder sådan en mand henne?? Stålanden forsager loppeting og alt hvad der inkluderer lim, tapet, maling og nødvendigheden af at flytte om...Det er virkelig noget der kan få skifteretten til at flyttere nærmere.

Vi købte dette i dag....for 100 kr., og hvad man ikke kan se er det skuffemøbel som gemmer sig et andet sted og som skal pynte på Agnes´ værelse....Jeg er også blevet færdig med skabet, det er malet og har fået tapet....Jeg er bare så vild med gul....Nu er det blevet tid til sy-ting som skal sælges på julemarkedet næste weekend, og så begynder hverdagen at hale ind på os, for så skal der laves madpakker og lektier og bades og alt det der....

Men i skal lige se hvordan det går med lille Ingrid..

5 kommentarer:

 1. Tillykke med store Agnes;o) hvor kan jeg finde den loppemand, der har alle de fine ting, ham SKAL jeg besøge!
  Kram Charlotte/Ingrid&lillebror

  SvarSlet
 2. Et stort tillykke med Agnes. det var med garanti en stor stor dag. Så fint et skab og fine fine ting. og endnu en stol! du forstår at finde sagerne

  SvarSlet
 3. Hei Charlotte.

  Den søde mand bor i Bjergby og lige nu har han den fineste glas-disk til 250 kr., det får man ikke meget for...Han er ret gor til retro...Jeg kommer lige ind og fortæller dig hvor det er..

  Frk. knæhøj: Ja det var en fantastisk dag. Agnes var så glad hele dagen og gik hele dagen og sang om fødselsdag. Der var kun en ting hun VILLE ha, og det var havregrød, så mens vi andre spiste jordskokker og mørbrad, sad hun og tronede med sin havregrød. Det er faktisk som om hun godt ved at hun er blevet ældre, hun er begyndt at komandere rundt med os alle - jov vi har rigtig fået en 3-årig...(og ja, jeg kan ikke lade de lopper være)

  SvarSlet
 4. Åå Så mange fantastiske lopper. Der skulle jeg gjerne vært!

  Hyggelig at du vil være med på min giveaway!

  Mvh LahrA

  SvarSlet
 5. Lahra: Jo, din blog er så fantastisk...

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...