lørdag den 13. august 2011

Ååååh aw...

I tirsdags skulle Agnes lige vinke farvel til sin farmand...Jokke åbnede terassedøren og der blev gennemtræk...Agnes´ fod sad udenfor jernrammen i bagdøren, men desværre sad lilletåen indenfor...Uuuuhhh av....Lægen kunne konstatere, at tåen var brækket og den skulle holdes i ro...Det gik fint den første dag, men altså, ja right, be lige en på 4 om at ligge med foden op...Den er mega øm, men trods det, er der jo alle hendes babyer der skal passes og ha sut, der er cyklen der trænger til at blive luftet, der er mad der skal laves og i vognen (eller ovnen, den danske sprog er jo svær), og der skal jo også skiftes tøj en tre-fire gange om dagen...Ja der er jo rigeligt at se til...Men ind imellem bliver der hængt ud og tåen bliver holdt i ro, for jeg tror nu nok den er ret øm, jeg må ihvertfald hverken se eller røre...2 kommentarer:

  1. Aaaaaav hvor synd...Åh jeg har desværre en tendens til at gå helt i spåner, når mine børn kommer til skade, så jeg håber virkelig at du tager det roligere en mig! God bedring:-)

    SvarSlet
  2. Fie: Agnes har det desværre sådan at hun holder med at trække vejret når hun slår sig, og DET får mig til at gå i spåner.. Men nu har hun fundet gummistøvlerne frem og har bevæget sig ud, så måske er den snart fin igen.

    SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...