søndag den 17. oktober 2010

perfekto...



Jeg tror simpelthen, at vi har haft en noget nær perfekt weekend. Fredag kom 7.klasse og overnattede og svælgede rundt i Twilight..Der var luftmadrasser over alt i stuen (og chips og halloweenkage)..Jokke tog ned til bedste-vennen og overnattede for han fatter bare ikke de der teenagere... Agnes fik så meget opmærksomhed, at hun faldt udmattet om på gulvet..

Efter morgenmad med teenagere lørdag, fortsatte de med wii og pc og andet underholdning...De første tog hjem kl.13, en enkelt blev til søndag morgen...Det er fantastisk med de unger, for de har alle kendt hinanden siden de startede i børnehave sammen og de er bare så indgroet i hinanden, at man som mor, kun kan blive glad over hvor trygt det er..

Efter Jokke kom hjem lørdag, så han at farfar kørte på vores nabomark og sørme om han ikke spurgte Jokke, om han ikke ville med ud og pløje..Jeg skal være ærlig og indrømme, at det der traktor-hejs, det forstår jeg ikke...De kører frem og tilbage på den samme mark, jaja, jeg ved de ser ret mange vilde dyr, men altså??? Men Jokke var glad og mon ikke han og farfar har fået vendt en del af livets små og store spørgsmål??? Lørdagaften kom bedstevennen til Jokke, med alle sine fodboldkort, og så gik der ellers sortbørs i i den, lige indtil Bingo banko tonede frem på skærmen, for en helt perfekt weekend havde fået himmelske dimmensioner med banko, men altså, lad os bare sige, at vi var langt fra...

Agnes har været ude og lavet dejlige sandkager og sunget for vores lille kat og undret sig over, hvornår mon julemanden kommer...Søndag har alle hygget sig med Stålanden, for jeg har været til det hyggeligste krea-sytræf med nogle kollegaer fra Randers Lilleskole..Vi fik sludret, udvekslet ideer og bandet over både tommelfingre i vanter og manglende tråd i overlockeren..Vi fik frisk fisk og vesterhavsost og massere af inspiration og tips med i kufferten...Hvad jeg fik lavet??? Det må i se en af de nærmeste dage ;O)




4 kommentarer:

 1. Det lyder da bare som en fantastisk weekend:D

  SvarSlet
 2. Så bliver det da ikke meget bedre Ü

  SvarSlet
 3. Lise: Ja ikke, det gør en mor glad fra inderst til yderst...

  Stine: Nej vel??? og især ikke for os bonderøve;O)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en perfekt weekend. Dejligt når børnene bliver så store at de næsten kan klare sig selv blot med en total overskudsmor ved deres side.
  Er der kommet mønster på marken(o:

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...