mandag den 28. juni 2010

Al begyndelse er svær....


Der er en første gang for alt..Også for hæklede veste...Vi skal jo have fest om mindre en 14 dage, og mine børn skal have noget fest-tøj...Så jeg er ved at lave en lille vest til Agnes...Og jeg forsøger, at pynte den lidt...Jeg løfter sløret senere, men lige nu har den fået kant....

Ja ja, der er en første gang for alting, også for hæklede veste...

4 kommentarer:

 1. den glæder jeg mig til at se :)

  SvarSlet
 2. Uha, Janet. havde helt glemt, hvor smukt lyslilla og orange er sammen. Tak fordi du mindede mig om det. Jeg må da virkelig se at få lidt orange pift ind i mine pigers ret så lilla værelse. Det vil da lige peppe det jhele lidt og give øjet lidt kontrast og guf! :))

  Er spændt på vesten by the way. Glæder mig til at se mere.

  Og endelig: har lige læst din kommentar inde hos mig. Flere billeder kommer i dag - men stadig kun små peaks af de nymalede sager. Skal forsvare specialet i morgen, og har simpelthen ikke tid til ved jat rydde op og indrette og gøre klar til billeder før bagefter.

  Mht. specifikke malertips, så må du altså endelig bare spørge direkte, om det, du gerne vil vide, for jeg har gjort det SÅ meget, jeg nærmest ikke har fornemmelse for, hvad jeg skulle fortælle, og hvad der er indlysende ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 3. Den er simpelthen så kær :) har du fået opskriften et sted eller er det selv-designet? :)

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...