onsdag den 5. maj 2010

en - to - tre - krone for.....


I dag kom pakken, jeg havde vundet hos Mette Og er den ikke fantastisk ??? Jeg glæder mig SÅ meget til at have en kroningsceremoni her i huset på landet...Agnes bliver henrykt, og vil knejse endnu mere med nakken, end hun allerede gør..For hun er en værre lille dame, hende vores nr.3. Jeg ved ikke om det bare er os der er blevet for gamle og ikke orker, eller om jeg virkelig har ændret mig så meget, fra da Ellen var lille. For Agnes slipper afsted med meget...Hun kan banke sin storebror, så han tuder, for han vil ikke slå igen, fordi hun er så lille. Men en gang imellem kunne jeg i mit stille hjerte godt ønske, at han kom ud af hans pænhed og forsigtighed og satte hende på plads...Eller at Ellen ikke altid gav efter på alle hendes krav, bare for at få fred...Eller at jeg selv stod ved det jeg mener, ikke som princip, men mere som en lærdom om livet, hvor vi alle en gang imellem må give efter for andre og udsætte vores behov.

Jeg ved godt, at børn er forskellige, har forskellige behov og forskellige vilkår, men jeg tænker også, at et eller andet sted, har tidens tand gjort noget ved min opfattelse af børn og hvordan de skal opfører sig ordenligt..For jeg er, måske, blevet meget bedre til at sætte mig i deres sted, og forstå deres intentioner og bevæggrunde, eller også er det fordi jeg ikke har den samme energi til at gå ind i konflikterne, måske er jeg bare ved at blive gammel?? (gud forbyde det) Men ingen af mine børn, har fået den samme opdragelse, jeg går ikke op i de samme ting. Jeg bekymrer mig mindre om de ting der er udenom, og mere om de ting der er indeni...Det er måske derfor jeg har givet min søn lov til at få langt hår som Messi, selv om stålanden dagligt kommenterer det...Måske er jeg en bedre mor nu, end jeg var for 10 år siden?? Hvem ved??

Men nu vil jeg køre afsted på min daglige rute, hen til hest, i fritter, i børnehave, til hest igen, til fodbold, og jeg vil glæde mig til, at jeg skal krone Agnes for som vi alle ved, så er det er i sandhed skønt at være dronning...

1 kommentar:

  1. Hej Janet

    Er fuldstændig vild med dine keramik pastel æg. Er det noget du laver., eller?

    er meget int.

    Frejs

    SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...