torsdag den 15. april 2010

Trisser


Jeg havde jo lovet - at holde med at samle, og at smide en masse ud...Men så står man med 6 trisser, som jeg har gemt, fordi jeg synes de er smukke...Dem MÅ jeg jo gemme, for hvem ved hvornår man kunne få brug for dem..

Og tænk sig, det fik jeg. For vi skal have boder til Åbent hus på skolen, og én af disse kunne jo være bowling, og så fik jeg jo brug for mine trisser...Det var vel nok heldigt, at jeg ikke havde smidt dem ud...

3 kommentarer:

 1. Herhjemme står den også på oprydning og udsmidning, da vi er ved at muge ud på lofet.. Jeg har virkelig gået til den, men når det kommer til mine gamle sager, der rammer vi et ømt punkt. Så de har altså fået lov at blive i flyttekasser!! Min mand ved det ikke, da det kun er mig der deltager i oprydningen, men så må jeg vel også have lov at bestemme ;0)

  SvarSlet
 2. de ER fine- nu har du måske fundet noget at bruge dem til, men check den her post http://decor8blog.com/2010/04/06/pottery-barn-10-organization-favorites/ - man kan bruge dem til knager, det er da fint:-)

  SvarSlet
 3. Barbara: Bare det var mig der kunne få lov til at rydde op alene, for så kunne jeg finde en masse nye gemmesteder til alt mit "guld"

  Sandra:De er da godt nok fine som knager..Jeg er vild med den blog. den er så fin...Nu skal jeg bare finde et sted at hænge dem, og hvis stålanden skal have noget at sige, bliver det sikkert i legehuset ;O)

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...