søndag den 18. april 2010

Danse daisy...Ellen har aldrig været sådan en pige der gik i nederdel...Hun er hestepige med stort H..Praktisk er bedst...Så nu hvor jeg har fået en pige mere, gør jeg alt hvad jeg kan for at hun kommer til at blive en danse Daisy...Jeg køber alt muligt piget - men intet i pink og lyserødt, for det er bare ikke lige mig... Jeg ved, at der findes mødre der slåser lidt med det der "prinsesse-hurlumhej", og måske er det min egen skyld, at mine piger ikke er "rigtige" piger...Jeg er til gul og brun og lilla og pasteller på den rigtige måde, men IKKE de rigtige prinsesse ting... Jeg HADER plastik-dimser og polyester og høje sko, men jeg ELSKER kjoler og nederdele og blomster..Måske er jeg født i det forkerte årti????

5 kommentarer:

 1. jeg står i en børnetøjsbutik, og kender godt det med fortvivlede mødre som i en perioden, når pigerne er omkring de 3 til de begynder i skolen, river sig i håret og forbander alle de pink, lyserøde kjoler langt væk, som pigerne ønsker sig.
  De kan ikke få dem i bukser....
  Så jeg tror at du er heldig at din mindste pige gider at være pige i de andre skønne farver du vælger til hende, Stine:)

  SvarSlet
 2. Den er så fin den nederdel, har du mon et mønster?

  SvarSlet
 3. Sikken fin nederdel. Den tror jeg også min yngste ville elske. Det med farverne og nederdelene er noget sjovt noget. Min ældste har ALDRIG ville røre noget lyserødt med en ildtang og det har faktisk været rigtigt svært at finde tøj til hende fordi pigetøj bare er meget lyserødt. Hun er også først for nyligt begyndt at gå i nederdel og kjole. Min yngste elsker kjoler og lyserødt, men jeg kan også godt høre at der er et pres fra de andre piger der roser kjolerne og kritiserere bukser og andre farver end lyserødt.

  SvarSlet
 4. Aren't we all? ...altså født i det forkerte årti? ;)

  Hmm, Maya Emilie elsker pludselig også alt lyserødt... men stadig også lille... og ja SORT...

  Hmm, hvor mon det så kommer fra? Hun må have seriøs personlighedsspaltning eller være et meget nuanceret menneske - afhængig af øjnene der ser måske ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 5. Stine: Det er godt, at jeg opgav børnetøjet for længe siden, for ellers ville jeg sikkert være ruineret...Det lyserøde er flot til mange ting, blomster, smykker og alt muligt andet, hvis det altså er på den fede måde...Måske er det bare noget jeg må nyde nu, før Agnes selv virkelig vælger...

  Heidi: Når du bliver rask kommer jeg ud med mønsteret...

  Marina: Sjovt emne du berør der, for starter gruppepresset allerede i børnehaven?? Jeg kan mærke, at nu kommer der et blog-inlæg ud af det...

  Helle: Åhh hvor ville jeg ønske at det var mig der havde været til blogtræf...Sort?? Hvor tidligt ligger man mærke til, at sort slanker???

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...