onsdag den 28. april 2010

Av min arm...


Nogle gange må jeg altså bare erkende, at en mor er og bliver en mor. - Som idag, hvor Ellen kom til skade med sin hånd - fordi hun er sej...(og meget mere modig end mig)..

Onsdag er spring-dag for Ellen og Robin. Det er den dag, hvor det bliver bevist, at de unge piger, har et utroligt mod...De sprang 85 cm. på Ellens hold, og for at få sin pony til det, skal man give den fuld gas hen imod 2 stolper med en tvær-bjælke på. Og det er ikke nok, at ride derhen imod. Man skal også vurdere afstanden, så galoptrinene passer, rejse sig i sadlen på det rigtige tidspunkt, markere med benene, støtte på tøjlen ja, der er så mange ting der skal gå op i en enhed...Og så skal hesten altså ikke tøve...Men det gjorde Robin i dag, han bremsede lige før springet, valgte alligevel at springe, men sprang til siden og DET gjorde SÅ ondt på Ellen, for hendes tommelfinger sad fast i kanten af sadlen og blev rykket bagover...Uhh jeg er ikke nogen sej ride-mor når sådan noget sker...Men Ellen hun gav ham en med pisken fordi han var så ulydig og så kom hun til at græde, også fordi hun blev forskrækket...Men man tuder jo ikke, så hun kæmpede med tårene..Jeg sagde til hende, at det var ok at græde, når det gjorde så ondt, men da mit blik mødte hendes, kunne jeg se, at det ikke var en mulighed, så jeg skyndte mig at sige, at hun også gerne måtte lade vær..

Jeg er slet ikke selv lige så modig som Ellen, jeg har aldrig gået til en sport hvor jeg kan slå mig så meget...For det er en farlig sport, jeg har set ulykker så slemme, at det er utroligt, at de piger kom op på en hest igen...Og mit stakkels mor-hjerte har ved flere lejligheder slået et par takter over...Men nu sidder hun med frosne majs på hånden, røde kinder og blanke øjne, og hvor ville jeg da bare gerne skåne hende for alle verdens ulykker, men det kan jeg ikke, så jeg må nøjes med at ae kinden og putte frosen mad på...

4 kommentarer:

 1. Av for den da! seje Ellen. men selvom man er sej kan det godt gøre noget så avs :( Hils hende og gudskelov for der ikke skete "mere"

  SvarSlet
 2. Hej Janet - det ser ud til, at det blev din prinsesse som blev kronet :) Kig forbi min blog :)

  SvarSlet
 3. Ja, ridepiger er nogle seje toeser. Godt der ikke skete mere. Krammi til den seje hestepige.

  SvarSlet
 4. Heidi:Ja moren får bare sved på panden, og jeg skulle hilse og sige tak...

  Mette:iihh hvor Agnes og jeg gklæder os til posten...wauw...

  Lin: Ja, de er godt nok gjort af noget særligt...De står i regn og slud og lort, i frost og de kører landet tyndt med deres mor bag rattet, kl.5 om morgenen....Ja de er godt nok lavet af noget særligt...

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...