tirsdag den 16. februar 2010

Den grønne familie, i hvert fald i morgen...

I morgen skal vi ud og se med dsb...i virkeligheden...ikke bare i legoland...Vi skal til Århus, i bruuns galleri. Vi skal i AFG/hummel shoppen, i build a bear og i Søstrene Grene..

Men vi tager først og fremmest toget, fordi Jokke og Agnes aldrig har prøvet det. Når man bor langt ude på landet, som os, så kører bussen 1 gang i timen, og toget venter man temmelig længe på, for det har ikke været her siden 1952...Det resulterer i indkøb af 2 biler. Og hvorfor så tager del i den kollektive trafik, når bilen står lige uden for døren, den spinder når man starter den og varmen bredder sig hurtigt i rumpen når det er koldt.

Men vi har alligevel bestemt, at vi skal blive bedre til det med det kollektive. For der er så meget positivt at sige om det. Man sparer gysser, man sparer co2 og man bliver utroligt bevidste om at holde tiden, for ellers kører bussen.

Så i morgen skal det være. Den nye grønne familien Mågård tager toget...

2 kommentarer:

  1. SUPER idé - jeg elsker at køre i tog, og det gør mine børn osse (den første time... derefter ka det godt blive lidt tungt!!!) Go tur - KH Lisbeth

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth.

    Vi havde en fantastisk tur til Århus. Hyggede, fik ikke rigtigt købt noget, men vi kom alle fornøjede hjem..

    SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...