fredag den 11. december 2009

Fredag

Så blev Jokke 7...Og sikke en fest...Hele onsdag stod i fødselsdagens tegn.1. klasse var på besøg hele eftermiddag. De er kun 11 i klassen her langt ude på landet, så det er ingen sag at have besøg af dem. Om aftenen kom farmor og farfar og onkel Peter....Kan man ønske sig mere???? Nu har vi stakkevis af lego der skal samles, og man kan undre sig over om det er Joakim eller hans mor der begejstres mest af de små figurer. Jeg er VILD med dem....Chewbagga, R2D2, Luke Skywalker, Han solo og ikke mindst Darth Vader.....TILLYKKE JOKKE...Dagen idag har stået i symaskinens tegn. Jeg fik købt en masse stof i Stofogstuff.dk, var lige en tur forbi, og kørte MEGET fattigere derfra...Liberty, Alexander Henry, Miller...hvem elsker ikke dem..

Men jeg fik syet en ballon-nederdel til Agnes, og endelig fandt jeg noget heste-stof til Ellens værelse som jeg kunne lide..
Jeg fik også syet et par puder til Jokkes værelse, selv om lyset ikke er ret godt, synes jeg at puderne er ret ok....

3 kommentarer:

 1. Hej Maagaard. Stort tillykke med din dreng :)) Og sikke en dejlig blog du har her!! Jeg vil super gerne bytte med nogle af dine kager! Den øverste ugle er væk, og den grønne er næsten også røget... Men mail mig på christina@ennemark så kan vi snakke mere :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med din søn :)

  Jeg er ret vild med det hestemønster, tror lige jeg skal ind og kigge efter noget stof på den side til en pude...

  Kh
  Ann-Christine
  www.maminka.dk

  SvarSlet
 3. Krudtuglerne: Jeg sender en mail...spændende....det er det...

  Ann-Christine: Ja, det er fedt stof...Stofogstuff er en fantastisk butik..Man kan altid bruge lidt stof, o ikke til andet, så til at kigge på og røre ved....

  SvarSlet

Ordet er dit og jeg bliver glad hvis du skriver...